Русија

ПУТИН ШОКИРАО СВЕТ: Уништићу вас! Ваша је дужност да се борите против…

Руски председник Владимир Путин поручио је данас припадницима полиције да не треба да имају милости када је у питању борба против корупције и осталих злочина, као и против тероризма, екстремизма и покушаја поделе руског друштва, саопштила је руска полиција.

Путин је на свечаности поводом Дана полиције рекао да данас сваки запослени у агенцијама Министарства унутрашњих послова мора да испуњава највише стандарде.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ваша дужност је да се борите против тероризма и екстремизма, и против покушаја да се посеје мржња и да се подели наше мултиетничко друштво у којем имамо припаднике више вера – рекао је Путин на свечаности – наводи се у саопштењу.

Како је пренео Тас, Путин је нагласио да је зато од виталног значаја да се никада не престане са превентивним радом, и искреним и отвореним дијалогом са представницима цивилног друштва и верских заједница.

Руски председник је позвао све припаднике полиције да, када је реч о борби са корупцијом, организованим криминалом и трговином дроге, буду „одлучни и без компромиса“.

 

Извор: Тањуг

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ