Србија

РАЗБЕСНЕО СРБЕ! Војин Ћетковић коначно открио шта се догодило у Невесињу

Фото: јутјуб

Војин Ћетковић био је у жижи интересовања због скандала који се наводно десио у Невесињу, а сада је објаснио да из чисто техничких разлога није учествовао у свечаној академији.

Он је признао да није знао да треба да постане „кум Невесиња“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Нисам знао да треба да постанем кум, то је било изненађење. Разлог зашто нисам учествовао је најпростији, као што дешава у преносима или у позоришту – дошло је до техничке грешке, редитељ је рекао да због техничке сметње и неких УВ рефлектора не може да се уради пренос и да тај уметнички део програма мора да отпадне. Ето, то је све. То је све што могу да кажем, остало… морате с медијима“, признао је Војин и открио да ли су га погодили наслови које је читао.

„Ја не раздвајам себе као човека и глумца и сад сам у годинама кад кроз моју глуму изађе и то ко сам ја и какав сам човек, тако да… Нисам то очекивао, али ето. Штампа је штампа и нечији су интереси такви, а ја знам шта сам урадио или нисам“, казао је Ћетковић за „Око магазин“.

Војин је рекао да је био у Невесињу и добио поклон.

„Јесам, постао сам, чак сам добио и ракију кумовачу“, рекао је.

Дом културе у Невесињу носи име његовог пријатеља, а овако то Војин коментарише:

„Како да не! Прва представа одиграна у Дому културе „Небојша Глоговац“ у Невесињу је Ноћ богова, који смо играли Небојша Илић, Дејан Луткић и ја. Моја последња фотографија са Небојшом, приватна, снимљена у Нјујорку, стоји у холу тог дома културе, тако да имам посебан однос према томе… А и сви моји кумови, осим једног, су Херцеговци.“

 

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ