Србија

УЖАС! Срби остали у шоку када су сазнали ко је јутрос погинуо код Кикинде!

Фото: Pixabay.com

У саобраћајној несрећи која се догодила јутрос око 4:50 сати у Главној улици у селу Наково код Кикинде погинуо је познати мештатин Душан Куга (69), потврђено је у Полицијској управи.

Он је страдао, јер му је позлило у ауту које је возио, па је слетео с пута и ударио у дрво. Узрок смрти возача, по свему судећи, није јачина удара, већ је у питању природна смрт, а највероватније је доживео инфаркт, јер је познато да је имао здравствених пробема управо са срцем. Ипак, прецизан узрок знаће се након обдукције, јер је тело послато у Центар за судску медицину у Нови Сад.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мештани Накова уверени су да га је издало срце, јер је био одличан возач. Популарни Дућо, који је био пензионер, својевремено је дуго радио као инструктор вожње. Јутрос је аутом кренуо у Нови Сад, како би супругу одвезао на лекарску контролу, али им се несрећа догодила на око 400 метара од куће.

Вест о изненадној смрти Душана Куге потресла је цело село, јер је он био члан КУД-а “Извор” и њихове мушке певачке групе. Зато су они посебно тужни и емотивном поруком на Фејсбуку опраштају се од свог Дуће.

Dušan Kuga – Dućo 1950.-2019. "Kada nam odlazi neko drag, ne boli smrt, već boli sve ono što ide posle. Boli praznina…

Posted by KUD "Izvor" Nakovo on Tuesday, November 12, 2019

– Када нам одлази неко драг, не боли смрт, већ боли све оно што иде после. Боли празнина, која никада неће бити попуњена. Боли немогућност да још нешто урадимо за њега. Боле речи које нисмо рекли, а могли смо. Боле сузе. Боле успомене. Боле ћутања…Боли то што знамо да никада више нећемо бити заједно, што нећемо да га видимо и што неће да нам се јави. Боли то што ће свуда да нам фали и што ће увек бити тај неко који недостаје.“ Био си чувар изворних песама од заборава, остаје нам у аманет да наставимо тамо где си стао, а ти ћеш живети у нама кроз сваку испевану пјесму. Почивај у миру, драги наш Дућо – написали су чланови “Извора” на Фејсбуку поводом изненадне трагичне смрти Душана Куге.

Како сазнајемо, супруга страдалог возача, због повреда, које нису опасне по живот, пребачена је у кикиндску Општу болницу.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Еспресо.рс/ Новости.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ