Србија

После Вучићевог обраћања, ГРАЂАНИ ЗАБРИНУТИ: Почели су озбиљни притисци !

Фото: јутјуб

Председник Александар Вучић изјавио је да постоје озбиљни притисци на српску војску и наменску индустрију, јер многи тешко подносе војну неутралност Србије и то што земља самостално доноси одлуке.

На питање новинара да ли је недавно хапшење због изношења техничке документације из фабрике „Први партизан“ само један вид нарушавања и „изгуравања“ српске одбрамбене индустрије из послова, Вучић је одговорио:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„То је једна од ствари“.

Председник је рекао да постоје озбиљни притисци на српску војску и наменску индустрију и да је та тема много „тежа“ од онога како данас изгледа и како је навео, мање повезана са случајем на којем је „неко мислио да бог зна шта изгради“.

„Имамо других проблема, јер војну неутралност Србије, самосталност у доношењу одлука многи други не могу лако да поднесу и зато ће наставити са тим“, рекао је Вучић.

Он је навео да је генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг конкретан када каже да је Србија војно неутрална и да може сама да одлучује, али да постоје друге врсте притисака, о којима, каже, сад не сме јавно да говори.

Извор: rs.sputniknews.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ