Свет Србија

СТРАШНО: Албанци покушали у шуми да сакрију, онда су се појавиле …

Дивље свиње су до сада задавале праву муку земљорадницима, фармерима, виноградарима, па и возачима аутомобила, а на тај списак, додали су и једног новог непиријатеља и то ни мање, ни више, него дилере дроге.

Наиме, једна криминална организација из Тоскане, остала је без кокаина у вредности од неколико десетина хиљада евра, пошто им је крдо дивљих свиња дословно појело, те и уништило кокаин који су закопали у земљи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Један Италијан и тројица Алабанца из Тоскане, остали су без кокаина који су закопали у шуми, након што су дивље свиње намирисале пакете који су били закопани у земљи. Како се наводи, оне су изриљале пут до дроге која се налазила у неколико добро запакованих пакета, а чија је укупна вредност била око 20.000 евра. Дрога је добрим делом уништена, али је значајна количина и поједена од стране дивљих животиња.

Бизарни инцидент је случајно изашао на видело, пошто је један од дилера, чији је телефон био прислушкиван, бесно известио остатак банде о губитку дроге. Након тога сва четворица су лишена слободе и оптужени су за тговину опојиним средствима. Двојица од њих су добили кућни притвор, док су остала двојица завршила у затвору.

Када се ради о дивљим свињама, тачније, о утицају кокаина на њих, нажалост није било никакве речи, пошто приликом претраге терена нису уочене.

Извор: Блиц.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ