Србија

Познати сви детаљи ТАЛАЧКЕ КРИЗЕ у Београду: Полицајац полудео …

Фото: Pixabay.com

У београдском насељу Војводе Влаховић на Вождовцу данас се одиграла права драма, пошто се полицајац Б. С. (42) затворио у свој стан и претио оружјем.

Око зграде се током читавог дана налазио велики број припадника полиције, специјалне јединице, али и преговарачки тим МУП-а Србије који је после скоро седам сати успешно завршио преговоре и Б. С. предао лекарима Хитне помоћи који су га одвели на специјалистички преглед.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Скоро сви станари зграде у Војводе Влаховића 51 били су евакуисани, док су комшије из суседних објеката дуго са тераса и прозора пратиле шта се дешава, све док полиција није инсистирала да уђу у своје станове како се не би излагали опасности.

Како су нам испричали суседи који познају полицајца Б. С. он се на овај чин одлучио „јер је жена рекла да га напушта“.

– У породици су владали лоши односи, углавном са женом. Иначе, мислим да је окидач за ову глупост коју је направио то што му је жена рекла да га напушта – испричао је један од суседа несрећног човека.

Како преносе „Вечерње новости“, Б. С. је покушао да се запосли у фирми за транспорт „УТГ раст“. Директор тог предузећа Б.Ч. је изјавио за“Новости“ да је Б.С. дошао на пробни рад прошле године у њихову фирму и да је рекао да није запослен. Ипак, они су добили информацију да је у радном односу у МУП-у и нису га запослили.

Такође, постоје информације да је Б.С. имао проблема са алкохолом и коцком, те неки од његових познаника и комшија сматрају да је можда то узрок његовог понашања.

Оно што је, засад, сигурно је да до сада овај полицајац није био пријављиван због породичног насиља.

Извор: Блиц.рс/Вечерње Новости

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ