Србија

ДОБИЋЕТЕ НОВАЦ! Возачи ово морате да знате ако се овако нешто догоди са вашим аутомобилом!

Температуре у Србији за ово доба године јесу изнад просека, али у Београду и околини, и појединим деловима Војводине, дува кошава због које не може у потпуности да се ужива у лепом пролећном времену. Кошава може да проузрокује велику материјалну штету због стабла дрвећа која најчесће оштете аутомобиле. Причињену штету, ако је реч о јавним површинама, ће надокнадити ЈКП “Зеленило Београд”.,

“Зеленило” је одговорно за сва оштећења која изазове дрвеће које се налази на јавним површинама. Ту не спадају стабла која су пала из нечијег дворишта на улицу или на нечији аутомобил, као ни разне фабрике, предузећа. То су све приватни поседи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Процедура је потпуно јасна. Сви оштећени треба да поднесу писани Захтев за накнаду штете Комисији за накнаду штете ЈКП „Зеленило-Београд“ у Улици Сурчински пут 2. Оштећени уз овај захтев прилаже и записник о причињеној материјалној штети, извештај саобраћајне полиције и лекарску документацију ако је у питању телесна повреда. Овакав захтев се прослеђује даље осигуравајућој кући.

 

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ