Свет

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА! Лидија починила самоубиство због језивих порука које је пронашла у телефону свог дечка! Полиција у шоку!

Жртва и Велс били су у вези две године пре трагичног догађаја у јуну 2017. године.

У јавности су се појавиле СМС поруке које су размењивали девојка и њен дечко педофил пошто је у његовом телефону пронашла фотографије злостављане деце, пре него што се убила. Лидија Робертс (21) осећала се „згрожено“ пошто је у другом телефону дечка Адама Велса (27), док је он био на послу, пронашла болесне фотографије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пар је почео да се свађа због тога преко порука, након чега се Велс вратио у заједнички стан где су наставили свађу. Након тога је изашао у град са друштвом, а када се вратио кући око 3.30 сати ујутру, пронашао је Лидију мртву у стану. Претходно га је пријавила полицији.

Велс, иначе бизнисмен, се појавио на суду и наложено му је да потпише регистар сексуалних преступника на пет година због непристојних слика. На суђењу се сазнало да је Робертс и раније имала суицидне покушаје и да су јој потписани лекови за депресију.

Жртва и Велс били су у вези две године пре трагичног догађаја у јуну 2017. године.

Велс се у јулу 2018. појавио на суду, оптужен за поседовање 31 непристојне фотографије деце. Кажњен је са једногодишњим друштвено-корисним радом, ускоро је променио презиме у Скот и променио и посао.

Мајка жртве испричала је на суђењу да се Лидија осећала „повређено и одвратно када је пронашла фотографије“.

– Имам утисак да је он натерао да уради то што је урадила. Као породица ми смо уништени губитком наше дивне ћерке и никада му то нећемо опростити – рекла је мајка Мишел.

Лидија је дечку педофилу написала у неколико порука: „То је толико погрешно, на толико много нивоа. Погледај ту фотографију и реци ми да је легална. Имаш проблем Адаме, готово је међу нама. Како можеш да ми кажеш да ово није педофилија? Не могу да будем с неким ко воли децу. Мораш да схватиш да није исправно гледати такве фотографије девојчица. Видиш да она има једва 10 година“.

Иако су више пута покушавали да причају са Адамом, јер је он последњи видео њихову ћерку живу, Лидијиним родитељима то није успело.

 

Извор: Srbijadanas.com/ Mirror

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ