Србија

ВУЧИЋ ОТКРИО СВЕ И ШОКИРАО СРБИЈУ! Ево ко жели да нас завади са Русијом

Директно Оптужили сте нас да убијамо руску децу и да држава зарађује продајући гранате Украјини. Желите револуције по Србији са својим лажима. Да ли мислите да смо ми сви у држави кретени, а ви много паметни, навео Вучић

Вучић је упозорио да су његови политички противници на овај начин јасно показали да желе да нанесу огромну штету Србији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Упозорење служби

– Оптужили су нас да убијамо руску децу тако што Србија зарађује продајући гранате Украјини. Хтели су додатно да отежају својој земљи однос с Русијом, а синоћ смо видели да су Драган Ђилас и Мариника Тепић показали документ који је требало да докаже кривицу Србије за минобацачке гранате. Приказали су осмину документа у којем се само види посета инопартнера из Украјине. Сакрили су две странице документа у којем се каже да је присутан био Дементијев и извесни Јеличић из „Крушика“, као и Славица Милошевић Грачанин. Тражене су минобацачке мине, а крајњи корисник је „Натан“ из Пољске – објаснио је Вучић и показао остатак садржаја документа.

Вучић је, показујући и друге документе, рекао да су ови људи „у вези с компанијом маме лажног узбуњивача и у вези с Петром Црногорцем“.

Уговор и дозвола Министарства трговине фирми „Техноремонт“… Ту је и извозна дозвола. С „Натаном“ из Пољске, из Варшаве, закључен је посао о продаји мина. Упркос чињеници да је све чисто као суза, они нападају. БИА је обавестила обавештајне агенције Руске Федерације да постоји могућност да се те мине реекспортују за Украјину. Због тога је на разговору у БИА био власник „Техноремонта“, где му је речено да се не игра да извози у Украјину и нарушава односе Србије с Русијом – нагласио је председник.

Све по закону

Према његовим речима, Србија је урадила све по закону и ништа није извезла у Украјину.

– Са основом сумње да ће доћи до реекспорта, упозорили смо и оне из Србије да не обмањују никога. Ђилас и Тепићева имали су цео документ, али га нису објавили јер нису хтели да кажу кога је тај Украјинац представљао. Зашто то радите? Желите револуције по Србији са својим лажима. Да ли мислите да смо ми сви у држави кретени, а ви много паметни? Мислили сте да не можемо да докажемо да лажете? Срушите мене, али немојте да рушите Србију и од Русије јој правите непријатеља – поручио је Александар Вучић.

Разоткривена веза

Подсетимо, Курир је недавно писао да је мајка „узбуњивача“ из ваљевског „Крушика“ Александра Обрадовића запослена у фирми Петра Црногорца, власника ЦПР „Импекс“ и „Техноремонта“. Те фирме су директни конкуренти предузећу ГИМ, које Обрадовић напада тврдњама да је у повлашћеном положају.

 

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ