Србија

ДА НЕ ПОВЕРУЈЕШ! Богдана и Вељко добили 300.000 евра на свадби! А ево где ће их потрошити! ШОК!

Вељко и Богдана Ражнатовић ће 300.000 евра које су добили на свадби потрошити на стан, месару и медени месец у Дубаију. Младенци не желе да спискају новац, већ ће га мудро уложити у некретнину и посао који ће водити бивша кошаркашица.

Млада води посао

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Богдана и Вељко ће у почетку живети у Цециној вили. Од новца са свадбе хоће да купе један већи стан на некој доброј локацији у Београду. Пошто планирају велику породицу, жеља им је да једног дана имају свој кров над главом – прича извор близак брачном пару.

Богданини родитељи већ имају разрађен бизнис са живином у Тителу, па су ћерки предложили да она прошири тај посао и у Београду.

– Део новца од свадбе уложиће и у бизнис. Тата ју је посаветовао да отвори месару у Београду и запосли раднике.

Наравно, Богдана ће после порођаја водити сав посао. Она је донедавно са родитељима развозила пилиће и ћуриће и помагала им у месари у Тителу, тако да зна како све функционише – каже извор.

Саговорник додаје да заљубљени голупчићи увелико планирају и медени месец.

– Богданине сестре Наташа и Бојана поклониле су им за свадбу ваучер на неколико хиљада евра за путовање по жељи. Још бирају дестинацију на којој ће провести две недеље. Богдана би волела да то буде Дубаи, само треба да провери са лекари ма да ли сме због трудноће да путује авионом неколико сати. Богданин отац каже да су се његове ћерке поштено истрошиле на сестрину свадбу, те да ће у наредном периоду морати да засучу рукаве.

– Наташа и Бојана су вероватно банкротирале због свог поклона, па ће сада морати мнода раде, да све то надокнаде – рекао је Родић, који је наставио да слави Богданину удају, па је тако у понедељак увече у Тителу окупио комшије, пријатеље и рођаке који нису били на свадби у „Хајату“.

 

Извор: Курир.рс/ Информер.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ