Србија

ШОКАНТНО! Председник Вучић се обратио грађанима: Спремите се, све је могуће!

Отварање фабрике Yanfeng Automotive Interiors.

Вучић упитан да прокоментарише меч Звезда-Бајерн

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Било ми је тешко, али надам се вечерашњој победи Партизана, верујем у њихову храброст.

Председник упитан за коментар о насловној страни недељника НИН-а на којој је цев пушке уперена у њега

– То је све преписивање од Милована Бркића. Када бих вам рекао о каквом је пробисвету реч и шта све раде… Ја сам им на мети само зато што нећу да плаћам мафијашима. Уперите сваки снајпер у мене, а ја ћу се трудити да уперим врх оловке у неки део Србије где ћемо градити нове фабрике и нове путеве.

– Је л ви мислите да су људи луди? Докле ћете да лажете? Докле ћете да причате да штитимо произвођаче марихуане, а кад их похапсимо све, онда кажете: „А што нисте не знам шта…?“. Све је то политика Милована Бркића, али та политика никада не може да победи пристојну Србију – навео је председник и закључио:

– Сагласан сам са насловном страном НИН-а. Рекламирали су одличан снајпер.

Вучић је пре новинарских питања истакао:

– Још не верујем, иако сам добио податак да је могуће да због великог опоравка индустријске производње дођемо до укупне стопе раста на нивоу 2019. године од 4 посто, драстично више од онога што су предвиђали ММФ и Светска банка. Још већи замајац за повећање плата и пензија.

Хоћу да кажем важну информацију, а о томе ћу и наредних дана говорити, а то је да Србија први пут од када се мери ниво незапослености на најнижем нивоу. Хоћу да вам кажем да наша земља има 9,5 посто незапослених. Честитам грађанима Србије који су великим радом Србију извукли из кризе и тај ниво са 25% незапослених спустили на ниво прихватљивости. Желимо да дођемо на ниво Европске Уније где је ниво незапослености између 6-7 посто. Много смо новца дали Крагујевцу и надам се да це грађани то ускоро видети. Овде ће за неколико месеци имати 400 запослених, а до краја 2023. године 800 запослених – рекао је председник на отварању фабрике.

– У Србији ће занатлије столари, тесари, заваривачи ускоро ће по својим примањима прескакати менаџере и ПР стручњаке – рекао је председник Србије и замолио све грађане Србије да остану у својој земљи.

– Неће сунце туђег неба јаче сијати од нашег.

 

 

Извор: Ало.рс

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ