Србија

СРБИЈО СПРЕМИ СЕ! Метеоролози најавили: Стиже нам велика промена времена!

Данас ће бити променљиво облачно, понегде с кишом на северу и истоку Србије, пре подне у већем делу земље суво са сунчаним интервалима, а после подне и увече са кишом и краткотрајним пљусковима, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Најнижа температура од пет до 11 степени, а највиша од 14 до 19 степени.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ујутро понегде по котлинама краткотрајна магла, док ће ветар бити слаб и умерен, јужни и југоисточни, на југу Баната и у планинским пределима повремено јак, у току дана у постепеном скретању на југозападни.

У Београду ће бити променљиво облачно и топлије.

Ујутро ће престати падавине, пре подне суво са сунчаним интервалима, а после подне и увече поново киша и краткотрајни пљускови.

Дуваће умерен југоисточни ветар, који ће после подне бити у скретању на југозападни.

Најнижа температура око 11 степени, а највиша око 19 степени.

У петак ће бити променљиво облачно и релативно топло са сунчаним интервалима и повременом кишом и пљусковима, који це понегде бити праћени грмљавином.

У суботу осетно хладније, ујутро и пре подне облачно с кишом, на планинама са снегом, а после подне и увече престанак падавина и постепено разведравање.

У недељу ујутро слаб мраз, магла и ниска облачност.

У току дана претежно сунчано.

После подне и увече са запада и северозапада постепено наоблачење, а у кошавском подручју појачање југоисточног ветра. И у првој половини наредне седмице честа наоблачења – у понедељак мало топлије и ветровито, а од уторка хладније, повремено с кишом, на планинама са снегом.

Извор: Тањуг

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ