Србија

ЗАПАД СЕ ПУШИ! Вучић им жестоко одбрусио: Да се нисте усудили да урадите то…

Вучић поручио да притисци на Србију и оптужбе које долазе с различитих страна говоре о исправности и снази српске политике самосталности и независности.

Упитан како коментарише извештај Пентагона и упозорење због сарадње с Русијом и то у тренутку кад је, с других страна, критикован за погоршање односа с Русијом, председник Србије је истакао да ће одлуке о Србији наставити да доносе грађани Србије, без обзира на разне притиске.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Ти притисци и оптужбе из целог света – из Америке да смо блиски с Русима, а неки у земљи говоре како смо против Руса…ја мислим да то довољно говори о исправности и снази српске политике“, рекао је Вучић и додао да је та снага у нашој самосталности и независности, у томе да сами доносимо одлуке.

„Неће у моје име доносити одлуке нико ни у Вашингтону, ни у Бриселу, ни у Москви, ни било где друго“, рекао је Вучић у Крагујевцу.

Он је рекао да одлуке о политици Србије доносе грађани Србије и да то каже „с миром“, иако многи људи не знају како је тешко очувати независност и суочавати се спритисцима.

„Видео сам сијасет текстова како треба Вучићу запретити… Ви претите, а ми ћемо да градимо и радимо“, рекао је Вучић.

Додао је и да ће Србија наставити да сарађује са светом и да ће ускоро са „америчким пријатељима“ бити потписани важни уговори за изградњу коридора недалеко од Крагујевца, те да иде у Сочи на састанак с Владимиром Путином.

Сви ти текстови и сви притисци који се појављују, резолуције и декларације, говоре све што ја саопштавам сваког дана, а то говори о другачијој позицији Србије, важности Србије, снажнијој позицији, али и њеној независности и самосталној политици“, рекао је Вучић.

 

Извор: Тањуг

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ