Србија

ЧИЧА ОТВОРИО ДУШУ: Нисам ја дивљак, већ жртва, јер хоћу развод а она неће ЈА САМ МИЛАН ГУРОВИЋ, ИМАМ ПАРЕ!!

Милан Гуровић отворио је душу за Курир и испричао своју страну у сукобу са супругом који је кулминирао претходне вечери.

Легендарни кошаркаш тврди да је његова супруга слагала полицију и изнела неистине везане за њихов сукоб.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

За почетак је објаснио како је дошло до инцидента.

– Дошао сам кући из Новог Сада и жена је почела да ме вређа са врата. Где си био, пич.а ти материна, шта си радио? Био сам у шоку шта чујем, јер сам био у Новом Саду код маме и то може и она да вам потвди – почео је причу Гуровић за Курир.

Милан каже да је искрено све ово и очекивао.

– Прибојавио сам се свега овога! Имам код куће анђеле, два сина и ћерку, због мира у кући сам ћутао иако већ три године покушавам да се разведем од ње. Она не може да се помири са тим, вероватно због пара и свега…

О самим детаљима сукоба легендарни кошаркаш је причао у даху.

– Дошло је до контакта је ме је гурнула и пљунула ме поред уста. Одугрнуо сам је од себе и то је све! Ништа више!

Гуровић је открио и да ли је било физичког контакта са ћерком Милицом.

– Ћерку нисам пипнуо! Дошла је када је видела расправу и укључила се у све то. Рекао сам јој само да се не петља.

На лице места брзо је стигла и Хитна помоћ.

– У свом том лудилу моја жена је позвала Хитну помоћ, међутим, предомислила се, али они су већ стигли. Тад им је рекла „не требате ми, све је океј“.

Гуровић за све тврди да је он жртва у целој причи.

– Ја сам жртва! Ја сам жртва! Желим да се разведем од ње, а она смишља начине да до тога не дође. Зато је ово и урадила, служи се свим и свачим.

Када је реч о повредама супруге, Милан је рекао.

– Радила је ботокс пре неколико дана, ако јој је и надуто лице то је од тога. Ишао сам у полицију и остао до 6 ујутру, све сам им испричао. Апслутно никакво пребијање, ништа… Људи, дођите да ми сликате руке да видите да нема никаквих оргеботина, модрица или било чега. Сликао сам то вече одмах после и руке и дланове како би се видело да немам апсолутно никаквих трагова јер се ништа од тога није десило. Да се види да Милан Гуровић нема ниједну огреботину. Ништа.

Порука за крај више него гласна и јасна.

– Нисам ја дивљак. Нисам неки клошар са улице. Имам академију кошарке, апсолутно сви родитељи могу да вам кажу како се опходим према деци. Сви су уз мене. Дођите код мене, питајте било којег комшију шта има да вам каже за мене и све ће вам бити јасно. Неће ово облатити мене, нисам такав какав сам представљен. Дођите, хајде, питајте било којег комшију шта има да каже за Милана Гуровића.

Извор: М. Бјелинић, Б. Травица/Курир

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ