Идвајамо Србија

ТАЊА ГУРОВИЋ: Пала сам на земљу а он је наставио да ме удара песницама! Ћерку ударао главом о степеник!

Тања Гуровић рекла је на саслушању у полицији да ју је супруг, бивши кошаркаш Милан Гуровић, јуче ударао песницама по глави, сазнаје „Блиц“.

Како сазнајемо, несрећна жена испричала је да је од удараца пала на земљу, а да је Гуровић и након тога наставио да је бије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У овај ужасан напад умешала се њихова малолетна ћерка која је, како је Тања испричала полицајцима, покушала да је заштити и због тога је „извукла дебљи крај“.

– Гуровић је ћерки главом ударао о степеник! – каже извор „Блица“ из полиције. Како сазнајемо малолетница је задобила повреде носа, док Гуровићева супруга нема видљиве повреде, али се жали на болове на лицу и стомаку.

На адреси у Новом Београду где Гуровић живи са породицом у дуплексу, данас се на интерфон јавила жена која се представила као Тањина сестра. Она је кратко рекла да породица не жели да дају никакве изјаве о нападу.

Комшије породице Гуровић углавном су рекле да нису ништа чуле спорног дана, као и да нису видели полицију. Међутим једна од комшница потврдила је да је из стана Гуровића чула буку.

Бивши кошаркаш за „Блиц“ је, након инцидента, признао да је насрнуо на супругу и ћерку, али је кривицу за напад свалио на супругу која, како тврди, „жели да му напакује“ инцидент.

– Супруга хоће да ми напакује јер већ две, три године хоћу да се разведем, а она неће. Неће зато што сам ја Милан Гуровић и имам пара – тврди Гуровић, који је добио кривичну пријаву због напада на жену и ћерку.

Гуровић је у време када смо разговарали са њим био у Новом саду, код мајке. Одлучио је да прича за „Блиц“ јер како тврди жели да се чује „права истина“ о ономе што се догорило у уторак увече.

– Не желим да правдам себе, али жена ме је напала. Вратио сам се из Новог Сада, био сам код мајке. Жена је одмах почела да хистерише, да ме пљује, одгурнула ме је. Тада сам је ухватио за вилицу и одгурнуо – рекао је прослављени кошаркаш.

Извор: Ј.П. , М. Б./Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ