Србија

ОВО ЋЕ ОДУШЕВИТИ СВЕ СРБЕ! Путин нам шаље моћно оружје: Ево о чему се ради!

Са посетом министра одбране Руске Федерације Сергејем Шојгуом 17. фебруара у Србију стиже хибридни ПВО систем “Панцир”!

Руски геополитичар Леонид Савин каже да ће после ове посете српска војска бити још снажнија захваљујући моћном средству противваздушне одбране.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Очекујем да ће део система “Панцир” стићи у Србију са министром Шојгуом, а свакако не искључујем могућност да уз овај систем стигне и неко друго софистицирано наоружање – каже Савин, не желећи да прецизира о ком оружју је реч.

Истиче да посета руског министра одбране представља логичан наставак билатералне сарадње којој се као главни опоненти, како подвлачи, приказују НАТО и западне силе.

– Постоји тактички аспект ове посете јер се она дешава паралелно са Минхенским безбедносном конференцијом и предстојећим великим маневрима НАТО у Европи. Овде не треба искључити ни хуманитарни аспект, где посебно место има 75 година од победе над фашизмом, што ће у Русији бити прослављено 9. маја – закључује Савин.

Уредник портала Танго Сиx Петар Војиновић сматра да је систем “Панцир” довољан за одбрану Србије и да нам моћнији од њега у овом тренутку није потребан.

– Уколико је “Панцир” то изненађење које нам доноси Шојгу, а о коме на тако загонетан начин прича председник Вучић, онда је у питању његова бржа и превремена испорука нашој војсци. То за Шојгуа није ништа ни чудно ни ново јер је лично он издејствовао бржу испоруку хеликоптера ми-35М, које смо добили крајем прошле године – наводи Војиновић.

Извор: Српски телеграф/srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ