Регион

СТРАВИЧНА ТРАГЕДИЈА! У тешкој саобраћајној несрећи настрадали мајка и син

У стравичној несрећи која се догодила јуче на магистралној цести Мостар – Широки Бријег, у месту Жовница, погинули су мајка и син, јавља наш репортер с лица места.

Дежурни оперативни полицајац у МУП-у ХНК нам је казао да се несрећа догодила око 11:45 сати, када су се сударили аутомобил и камион.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако се на лицу места износило да су страдали мајка и ћерка, како нам је потврдила Ана Рајич, портпарол Тужилаштва ХНК, страдали су И. Ј. (30) и њен деветогодишњи син М. Ј. из места Мокро код Широког Бријега.

Несрећна жена, која је возила Голф 3, и дете су, како смо известили, погинули на лицу места када су се, крећући се из смера Мостара према Широком Бријегу, директно сударили с камионом марке Мерцедес, којим је управљао М. Д. из Сарајева, а који је долазио из супротног смера.

Несрећна жена је, под још неразјашњеним околностима, прешла на супротну страну пута и подлетела под камион. Након судара је, како се износило на лицу места, а што су показали и трагови, камион пред собом гурао Голф тридесетак метара.

Извор: Srbijadanas.com/Аваз.ба

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ