Србија

ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ ШОКИРАО СВЕ! Вучић открио праву истину о коронавирусу

Председник Србије присуствовао је данас полагању камена темељца за немачку компанију Бросе у Панчеву. Након тога, одговарао је на питања новинара

– Човек који је заражен коронавирусом проводио је време у Будимпешти, проверавамо му породицу, тестирамо све. Ми не одбијамо тестирање, напротив, ко год је показао интересовање, тестиран је. Ми нисмо жариште кризе, ако се и буде повећавао број, то ће бити за један, три, пет. Нисмо ми центар кризе. Многи су се смејали, а онда су сви светски лидери кренули да праве спотове. Ја сам записао тачне бројеве. Најтежи дан за коронавирус био је 10. фебруар. Умрло је 108 људи од коронавируса. Али много више је умрло од рака. Од дијабетеса. Имали смо тај дан много више самоубистава. 20 пута више сваког дана умре од уједа комарца. Не желим да се шалим са тим, али тако бројке говоре – нагласио је Вучић и додао:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Пет пута сам звао Златибора од јутрос да питам како је човек који је заражен. Релативно млад човек, 43 године. Добро је, добро се осећа. Бринем се – рекао је председник Србије.

Он се осврнуо и на број људи који је дошао да потпише изборну листу „Александар Вучић – Будућност за нашу децу“.

– Одушевљен сам бројем људи који су дошли да потпишу нашу листу. Људи су по онаквом времену стајали у реду, чекали сатима. Око 90.000 људи је потписало. Ми смо скупили за парламентарну листу око 40.000, али огроман број људи по селима је дошао и чекао за локалне листе, накнадно да потпише. Желим да одам признање нормалној Србији. Ти људи су и мени и вама дали своје срце. Ја нећу дозволити да те људе вређају. Борићу се на демократским изборима да би та нормална Србија имала будућност и да је не би вређали. Да ли верујете да неко може да натера 90.000 људи да стоји на киши неколико сати. Па ми имамо мање од 7.000 кандидата. Ми ћемо имати све листе попуњене, ови други неће ни имати. И тих 90.000 људи стоји у реду, а ви хоћете да их вређате?! Бескрајно хвала тим дивним људима, борићу се за њих, борићу се за рад, а не за кукавичлук, вику и дреку. Борићу се за Србију – објаснио је Вучић.

 

Извор: Информер.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ