Србија

СКАНДАЛ! Ухапшена наша позната певачица!

Јелена Јевремовић (39), певачица и ћерка певачке легенде Миодрага Микија Јевремовића, приведена је 4. марта у возу који је из Црне Горе ишао у Србију.

Јевремовићева је ухапшена по потерници београдске полиције због изазивања тешке саобраћајке!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнају медији, певачица се возом из Бара враћала кући у Београд. Након што су прешли границу воз је заустављен у Пријепољу и у њега је ушла гранична полиција, која је контролисала путнике.

– Кренули су редом да проверавају путнике од купеа до купеа. Кад су дошли до певачице, мало су се задржали. Помислио сам да је то јер је позната, па можда мало и флертују с њом. Међутим, неколико тренутака касније извели су је из воза и рекли да понесе свој пртљаг – испричао је један од путника за Српски Телеграф.

Како се испоставило, за Јевремовићевом је била издата полицијска потрага због изазивања саобраћајне несреће.

– Приликом рутинске провере докумената у возу полицајци су увидели да се она налази на потерници и да морају да је приведу. Није јој било свеједно када је схватила шта се дешава, али се није опирала хапшењу нити се противила. Потпуно је сарађивала, због чега је одлучено да јој се ипак не стављају лисице на руке, што је уобичајено у тим ситуацијама – каже извор из полиције.

Јевремовићева је незванично задржана у полицијским просторијама око сат и по времена, након чега је одлучено да се она пусти на слободу, али јој је уручен позив да се сама јави тужиоцу који је задужен за њен предмет и који ће одлучити о њеној даљој судбини.

– За Јевремовићевом је расписана потрага због угрожавања јавног саобраћаја и довођења у опасност људи и имовине већег обима. За то дело предвиђена је казна затвора до три године, а ако је учињено из нехата, новчана казна или затвор до годину дана – објашњава наш саговорник

 

Извор: Еспресо.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ