Србија

ЗБОГ ЧУДНОГ ПОНАШАЊА ДЕВОЈЧИЦУ ПОЧЕЛА ДА ИСПИТУЈЕ ПОЛИЦИЈА: Педофил силовао две ћерке своје љубавнице, покренута истрага и ПРОТИВ МАЈКЕ

Ј. Ш. (38) из Бачког Петровца ухапшен је у четвртак поподне због сумње да је приморао на сексуалне односе дванаестогодишњу девојчицу, као и да је силовао њену шеснаестогодишњу сестру.

Према незваничним информацијама до којих је дошао „Блиц“, Ј. Ш. је био у љубавној вези са мајком девојчица које је напаствовао дужи временски период.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Несрећне девојчице живе са мајком и у јако су лошој материјалној ситуацији. Корисници су социјалне помоћи и тешко живе, а осумњичени је то изгледа обилато користио како би их довео у завистан положај. Био је у љубавној вези са мајком девојчица и посећивао их је у кући у којој су живеле. Одједном се на основу понашања девојчица дало закључити да нешто није у реду и полиција је покренула истрагу на основу добијених индиција. Убрзо је оперативним радом скупљено довољно доказа против Ј. Ш. и против њега је покренут кривични поступак – прича за „Блиц“ извор близак истрази.

У читав случај укључени су и стручњаци Центра за социјални рад који су задужени за добробит девојчица као и Више јавно тужилаштво у Новом Саду.

– Будући да се до сазнања о злостављању и силовању девојчица дошло полицијским оперативним радом, а не по нечијој пријави, на тужилаштву је да одлучи да ли ће истрагом бити обухваћена и мајка несрећних девојчица како би се утврдило да ли је знала да јој партнер злоставља ћерке будући да она то није пријавила полицији – објашњава наш саговорник.

Ј. Ш. је одређено полицијско задржавање до 48 сати и он ће уз кривичну пријаву бити приведен у Више јавно тужилаштво у Новом Саду а како незванично сазнајемо, због деликатности случаја надлежни тужилац предложиће поступајућем судији да осумњиченом одреди притвор у трајању до 30 дана због узнемирења јавности, могућности бекства и утицаја на сведоке.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ