Србија

НЕВЕРИЦА! Познати српски певач улази у скупштину!

На листи за парламентарне изборе Социјалистичке партије Србије Ивице Дачића неће бити министара на листи, а у првих десет нема ниједног високог функционера, преноси „Блиц“.

Више од половине на листи су нова имена.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– У врху одмах после Дачића и Палме број три и четири су млади, затим Љупко Петровић, Тома Фила, познати лекари Горан Тасић, Александра Павловић Марковић, Владимир Ђукиц и Шћепановић, глумци Јелица Сретеновиц и Марко Стојановић глумци, Ратко Николић капитен репрезентације у рукомету и најбољи пивотмен на свету, проф др Александар Растовиц, директор Историјског института, Смиља Тишма. Ту су и преживели логораш из Јасеновца, који је заједно са Дачићем био у УН, Јустина Пупин Косцал, потомак Михајла Пупина, Стефан Цвијовић, популарни Цвија репер, Јелена Михаиловић, популарна целисткиња Јела Чело – наводи извор , а преноси „Блиц“.

На листи је иначе 43 одсто жена а треба 40.

– На листи број три је Дубравка Краљ из Зрењанина, 26 година, студент генерације Правног факултета и Универзитета у Новом Саду, број четири Угљеса Марковић, председник омладине СПС-а – прича извор.

 

Извор: Srbijadanas.com/ Блиц.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ