Србија

ПРОНАЂЕН ЧАЧАНИН КОЈИ ЈЕ НАПРАВИО ШОУ ПРЕД КАМЕРОМ РТС-А: Кад чујете где је провео ноћ, све ће вам бити јасно

Игор Драшковић (35), звани Лимун, каже да није имао трему кад је у недељу улетео у кадар и заиграо током укључења новинарке РТС у јутарњи програм уживо

Цела Србија, али и регион већ два дана брује о веселом Чачанину Игору Драшковићу (35), званом Лимун, који је у недељу, на Дан жена, током укључења репортерке РТС уживо у јутарњи програм улетео у кадар и играо неколико минута.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Његов перформанс изазвао је лавину шаљивих коментара на интернету, подједнако на сајтовима и друштвеним мрежама, а било је и оних који су мислили да је његово расположење последица конзумације превише алкохола. Чачанин који је својим урнебесним плесом без музике, са све осмехом на лицу, засенио новинарку РТС која је извештавала о стању на путевима ипак тврди за Курир да није био пијан, већ да је по природи увек весео.

Једноставно ускочио

– Само весело! По природи сам увек весео, нисам био пијан. Радим као конобар и вече пре тога сам радио ноћну смену, са колегама сам свратио у пекару, а екипа се са камерама намонтирала баш ту и једноставно сам ускочио. Нисам урадио ништа лоше, видео сам да има доста коментара на видео-снимку, ја сам само играо – рекао је Драшковић за наш лист. Додаје да се људи из његовог окружења нису изненадили због овог његовог неочекиваног наступа пред камером, јер, како каже, навикли су на његово луцидно понашање.

Спреман за ријалити

– Девојка се мало љутила, мислила је да сам неозбиљан, али ми је опростила. Још ћемо да играмо и да се веселимо. Нисам имао трему пред камерама, то је свакодневно код мене тако, то се једноставно спонтано десило – навео је овај непосредни чачански конобар.

На друштвеним мрежама је било и коментара да ће после овога Игор добити позив за улазак у неки ријалити шоу. На наше питање да ли такав позив очекује, он је одговорио загонетно:

– Видећемо, полако. Можда и стигне неки позив.

Шефица о Игору Чекао укључење, одушевио нас је

Менаџерка чачанског локала у којем Игор Драшковић ради као конобар рекла је за Курир да је овај његов потез није изненадио. – То за њега није ништа чудно. Сви у Чачку су одушевљени његовим плесом пред камером. Радио је ноћ пре тога, а иначе је јако позитиван човек. Стрпљиво је стајао чак пола сата поред екипе новинара и чекао укључење уживо како би заиграо. О њему све најбоље – испричала је она за Курир.

Извор: М. Бранковић/Курир

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ