Србија

ВИДЕЋЕШ ТИ КАД СЕ УДАШ! Јеленина сестра на суду открила ДЕТАЉЕ ИЗ КУЋЕ МАРЈАНОВИЋА, па једним исказом покопала одбрану

Суђење Зорану Марјановићу, оптуженом за убиство супруге Јелене, 2. априла 2016. године у Борчи, наставља се пред Вишим судом у Београду саслушањем сведока.

Он је у суд стигао у друштву својих адвоката.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пре почетка наставка суђења био је насмејан.

Теодора Крсмановић, Јеленина сестра од стрица казала је данас на суђењу да не зна ништа о догађају али да се сећа да се у фебруару, 2 месеца пре убиства, када је дошла у Београд, Јелена жалила да више не може да издржи притисак у кући.

– Никада ми није рекла шта је конкретно био проблем али када сам јој одговорила да разговара са неким рекла ми је: Видећеш ти када се удаш.

Она је рекла и да јој је Јелена много волела Зорана и да никада није говорила против њега.

– Чак и када је зове надимком тетка она буде бесна али неће ништа да му каже.

Иначе Теодроа је изјавила и да је тачно да је Јелена пре смрти повредила руку када је мењала гуму на аутомобилу али да није имала посектону, одакле одбрана тврди да је крв у колима, већ да јој је рука само била модра.

Теодору су у судницу иначе увели последњу, после свих сведока, а на питање да ли се плаши, и да ли јој је неко претио, казала је да се плаши самог чина сведочења, али да јој нико није претио.

После Теодоре сведочила је Радосава Маринковић, жена која је у време убиства чувала козе поред насипа.

Она је рекла да је на насип дошла око 16.40 и да је видела човека ког је описала као мушкарца дуге косе везане у реп, старости око 65 година и да је са њим било дете.

– Дете је потрчало ка козама, а он је позвао, нисам сигурна да ли Дано или Јано, и она се вратила. Ја сам седела и гледала своја посла, у неком тренутку сам видела како се пењу на насип. У даљини су стајала два аутомобила, мушкарац је ишао према тим колима, и застао је поред њих, а онда наставио даље. Један аутомобил златне боје је ишао пар пута горе доле, и око 18.30 или 18.45 када сам кренула кући са козама опет сам наишла на тај аутомобил. Мушкарац који га је возио имао је реп и обријану главу са стране. Гледао је ка мени и ја сам окренула главу – каже она.

Драган Првуловић рекао је да је тог дана са женом и децом био поред насипа и да је видео Зорана, Јелену и Јану. Он је испричао да је видео да је Јелена протрчала насипом, а да је Зоран са ћеркицом шетао поред насипа. Рекао је и да му је скренуо пажњу југо који је после 5 до 10 минута пошто је Јелена отрчала јурио насипом и подигао велику прашину. Он је рекао и да је тога дана са ћеркицом он прелазио насип, као и да је жена са козама стигла пошто су Јелена и Зоран отишли са тог места. Иначе у судници је објаснио да реп носи последњих 10 година.

Милан Радић, бициклиста који је возио кроз Црвенку паралелно са каналом где је пронађено Јеленино тело рекао је да је између 17.05 и 17.07 видео жену и мушкарца како силазе са насипа ка каналу.

– Чистина је, па је чудно да их нисам приметио како су ишли насипом, већ као да су насип само прешли, с једне на другу страну. Мушкарац је имао маскирне панталоне, и црну јакну, а жена је ишла за њим у сивом доњем делу тренерке и црвенкастом горњем делу, ишла је за њим за 2,3 корака, спуштали су се ка каналу. Ја не могу да кажем да ли су то они, али жена је имала спуштену, црну косу дужине до плећке – казао је он.

Извор: Курир

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ