Свет

АМЕРИ У ПАНИЦИ: НЛО снимљен изнад Масачусетса (ВИДЕО)

Човек који је снимио чудан објект тврди да никад није видео ништа слично и да очигледно није реч о летелици којом човек управља.

Бизаран призор недавно је примећен изнад америчке државе Масачусетс где су посматрачи приметили објект непознатог порекла како крстари небом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Особа која је снимила видео (чија веродостојност није потврђена) објаснила је, на Јутјуб каналу „ZeaL“, где је снимак постављен под насловом „НЛО у облику калауза у округу Плимут“, да је чудни објект летео горе-доле паралелно са његовом главом на дужини „не већој од фудбалског игралишта“ и да се учинило да је величине хеликоптера „ако не и већи“.

„Кад сам извадио телефон, предмет је већ почео да се убрзано удаљава од нас. Иако се на снимку чини да лебди, он се заправо креће напред великом брзином. Могао сам јасно видети његову структуру, црну куглу у облику јајника и нешто што личи на гусеницу или реп“, написао је човек који се представио као Трој Б.Он је приметио да му је објект био довољно близу да схвати две ствари: Да није било у близини човека који би управљао направом и да никад није видео ништа слично.

Извор: sputniknews.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ