Србија

ЈЕЛЕНА ЈЕ 5 МИНУТА ПРЕ СМРТИ ПОСЛАЛА ОВАЈ СМС: Сад се појавио и нови сведок и то тетка свирепо убијене певачице

Суђење Зорану Марјановићу, оптуженом за убиство супруге Јелене 2. априла 2016. године у Борчи, наставља се пред Вишим судом у Београду саслушањем сведока.

Милана Шишић, докторка Дома здравља Борча, потврдила је да је она у 16.43 разменила поруке са Јеленом Марјановић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, према оптужници, Јелена је убијена на насипу између 16.47 и 17.10 сати. Милана Шишић, која је иначе удовица Незира Шишића којег је убила Оливера Крсманић, открила је да су се дописивале о здравственом стању Јеленине мајке Зорице, која је била тешко болесна.

– Ја сам јој саопштила да су стигли неки резултати а она је питала шта би требало даље да јој даје од лекова. У последној поруци ми је написала: „Ок. Од чега ово друго може да буде, да није од зрачења?“ – испричала је докторка.

Продавачица Магдалена Радојевић, у то време радила је у једној радњи у Борчи где је Зоран куповао одећу такође је сведочила данас.

– Зоран је са оцем 3-5 дана пре Јеленине смрти био у радњи и купио два или три пара камуфлажних панталона и исто толико мајица.

Иначе, судско веће прихватило је предлог Тужилаштва да као сведок у поступку буде саслушана Љубица Крсмановић, рођена сестра Зорице Крсмановић, мајке Јелене Марјановић. Она до сада није саслушавана, и први исказ о свему што зна даће ускоро пред судом.

Извор: Курир.рс/Ј. Спасић

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ