Србија

ШОКАНТНА ИЗЈАВА СВЕДОКА! Жена пред судом изнела све о односу Јелене и Зорана Марјановића: Он би ме убио да сам…

Она је испричала да је у дану када је Јелена нестала, помислила да је све само трик, и да јој је то начин да се докопа простора у медијима.

Покојна Јелена Марјановић неколико пута је плакала док сам је фризирала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У једном од тренутака, када је Јелена рекла да јој је доста свега, да јој је у кући катастрофа, да јој дође да узме дете и оде, ја сам је питала због чега се не разведе. Она ми је одговорила „Зоко, он би ме убио.“

Ово је и на данашњем саслушању пред Вишим тужилаштвом испричала Зорица Гемовић, фризерка и пријатељица покојне Јелене Марјановић. Њен исказ је готово до детаља описан у оптужници против Зорана Марјановића, која је, међутим, по други пут, враћена на допуну истраге. Према ставу тужилаштва, исказ Гемовићеве указује на могући мотив злочина, али и оправдану сумњу да је за злочин одговоран управо Марјановић

Она је испричала да је у дану када је Јелена нестала, помислила да је све само трик, и да јој је то начин да се докопа простора у медијима.

О поменутој ситуацији, када јој је Јелена река да би је Зоран убио када би га оставила, рекла је да се догодила шест месеци пре смрти, као и да јој је Јелена, након што би се исплакала рекла да се прави да „ништа није видела“.

Зорану је, како је сведокиња данас поново навела пред судом, сметала Јеленина килажа, облачење, стално ју је ниподаштавао и звао „тетка“, због чега је покојна певачица много патила.

– Дешавало се да је током фенирања које траје око 45 минута зове више од седам, осам пута. Ако није био с њом, звао би је на свака два минута – испричала је фризерка.

 

Извор: Еспресо.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ