Спорт

ЂОКОВИЋ САЗНАО ШОКАНТНЕ ВЕСТИ! Све се отказује! Чека се састанак Србина и осталих играча!

Сви тениски мечеви у наредних месец и по дана највероватније ће бити отказани

Очекује се састанак челника „белог спорта“, а оно што је за сада извесно је да је после мастерса у Индијан Велсу отказан и турнир у Мајамију. Новак Ђоковић је председник савета играча, па нема сумње да се очекује и реакција тенисера.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Италијански „Скај спорт“ пренео је да је други мастерс сезоне, после већ отказаног Индијан Велса – такође отказан до даљњег због коронавируса. То је првобитно пренео добро обавештени британски новинар Мајк Диксон, а нешто касније потврдио и отац прослављеног италијанског тенисера Фабија Фоњинија путем Твитера.

– Мајами је отказан, здрав разум је преовладао. Фабио ми је то упрао рекао. Мислим да је цела турнеја која се игра у Европи под знаком питања – навео је он.

Како преноси новинар „ББЦ“ Расел Фулер, и АТП и WТА би могли да откажу све тениске догађаје „у наредних шест недеља“.

– Могуће је да тенис буде суспендован у наредних шест недеља од стране WТА и АТП. Савети играча се састају данас, а ово је изгледа дирекција у којој ће ићи што се тиче путовања, што се тиче играча, барем – написао је Фулер.

ИТФ је већ реаговао отказавши финале и плеј-оф Фед купа, који је требало да се одрже током априла. Уколико заиста дође до суспензије такмичења, следећи турнири ће бити отлазани поред Индијан Велса и Мајамија: Гвадалахара, Чарлстон, Хјустон, Маракеш, Богота и Монте Карло, док је веома упитно стање турнира у Барселони.

 

Извор: Информер.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ