Свет

НЕВЕРИЦА! Славни глумац објавио да је заражен корона вирусом!

Амерички глумац Том Хенкс и његова супруга, глумица Рита Вилсон, позитивни су на коронавирус, објавио је он јуче на друштвеним мрежама.

Хенкс је на Твитеру написао да су се он и супруга на коронавирус тестирали у Аустралији, где ради на филму, након што су осетили умор и бол с благом температуром.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Осећали смо се мало уморно, као да имамо прехладу и болове(…) Да будемо јасни, као што се тренутно препоручује, тестирали смо се на коронавирус и утврђено је да смо позитивни – написао је Ханкс.

Навео је и да ће обоје бити „тестирани, проматрани и изоловани“ онолико дуго колико буде потребно.

Хенкс је прва америчка славна особа за коју се зна да је позитивна на коронавирус који је у САД-у заразио више од хиљаду особа.

Њујорк тајмс је известио је да је Хенкс био у Аустралији како би снимио филм о животу Елвиса Прислија у којем глуми Прислијевог менаџера – пуковника Тома Паркера. Филм је стављен на чекање како би се проценила ситуација.

„Сазнали смо да је члан нашег филма о Елвису, који је тренутно у предпродукцији у Аустралији, позитиван на Цовид-19“, наводи с у саопштењу филмског студија Wарнер Брос без именовања Тома Хенкса. Додаје се и да раде с релевантним аустралијским здравственим агенцијама како би идентификовали и контактирали све који су можда дошли у контакт с „том особом“.

 

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ