Србија

ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ! НОВИ СВЕДОК ТВРДИ: Зоран није убица!

Љубица Манојловић, тетка убијене Јелене Марјановић, на предлог тужилаштва биће позвана да сведочи пред Вишим судом у Београду, на суђењу Зорану Марјановићу.

Љубица је у више наврата говорила да су се Јелена и Зоран волели, али да за остатак његове породице „не може да гарантује“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према речима пријатеља певачице, Јелена је била јако блиска са тетком. Она је након њеног убиства давала изјаве медијима и причала да не верује да је Зоран убио Јелену јер су се „бескрајно волели“, али да за остатак породице не може да гарантује.

– Јелена и Зоран су били веома блиски, бескрајно су се волели и сигурна сам да јој он ништа лоше не би урадио! Гнусне су лажи да Зоран има било какве везе са Јелениним убиством, јер је њу и њихову ћеркицу Јану волео више од живота. За њега бих руку могла да дам да је није убио и да и даље очајнички чека да се истрага оконча. Са њим је наша родбина била у одличним односима и заиста никад нисмо имали никакве проблеме. Од првог дана после убиства он је посебно брижан и пажљив према нама. Чак и кад је Јеленина мајка Зорица умрла, увек се сети да ме позове, да види како сам, допусти ми да чујем Јану телефоном. О њему заиста могу да кажем све најбоље – рекла је Јеленина тетка пре две године за Информер.

Ипак, она је рекла да неке ствари у породици нису биле баш чисте.

– Са осталим члановима породице Марјановић никад нисмо били толико блиски. Поготово не ја, која нисам стално била у Борчи. Не могу да кажем да смо били у неком сукобу, али неке ствари ту нису до краја остале сасвим чисте. Од када је Јеца убијена, на све могуће начине су покушавали да нас заваде и доведу у непријатну ситуацију, и то поред све муке која нас је снашла. Тако да, када су они у питању, ништа не могу да гарантујем – испричала је она.

Љубица јуче није хтела ништа да коментарише.

Извор: Српски телеграф/srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ