Регион

ПОГИНУО ПОБЕДНИК „ФАРМЕ“ У 28. ГОДИНИ! Речи његове трудне девојке кидају душу…

Претужно.

Саша Вујновић, победник шесте сезоне ријалитија „Фарма“, која се у Хрватској емитовала 2018. године, преминуо је у петак послеподне на градилишту у Ријеци.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Саша Вујновић, победник шесте сезоне Фарме која се емитовала 2018. године преминуо је у петак послеподне на градилишту у Ријеци, потврдила је то у сузама његова партнерка Ивана Повж. Сви су говорили како је увек био насмејан и спреман за шалу те да се борио за правду, како у ријалитију тако и у стварном животу.

Ову вест је за 24сата.хур потврдила његова партнерка Ивана Повж, која је била у сузама.

– Јавили су ми његови родитељи. У шоку сам, морам бити јака, због деце и због њега – јецајући је говорила Ивана, која би ускоро требало да роди четврто дете.

– Можемо вам потврдити да имамо смртни случај, да је страдала мушка особа приликом извођења радова. Детаљи ће се знати након очевида – рекли су из ПУ Приморско-горанске.

Пре уласка у ријалити Саша је себе описао као особу која обожава да израђује кућице од дрвета, те уређивати баште. На „Фарму“ се пријавио јер је био жељан новог искуства, те се радовао упознавању људи различитих карактера. Саша је у финалном двобоју победио Јурицу Беламарића и постао победник шесте сезоне „Фарма“. Истакао је био једном приликом да му је у шоуу највећи изазов био да проживи тринаест недеља рада у изолацији.

Извор: srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ