Свет

АЛАРМАНТНО СТАЊЕ У ИТАЛИЈИ: Број жртава корона вируса из часа у час се повећава, а НАЈГОРЕ ТЕК ДОЛАЗИ

Најстрашније од свега је то што највећи стручњаци међу лекарима сматрају да ће врх заразе у Италији тек да стигне за две до три седмице.

Најновији подаци из Италије, земље која је највише погођена корона вирусом, говоре о све драматичнијем стању.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Италија је пријавила 175 нових смртних случајева у последња 24 сата и 3,497 новооболелих. Према последњим подацима у тој земљи од последица корона вируса преминула 1.441 особа, а број оболелих скочио је на 21.157.

Најстрашније од свега је то што највећи стручњаци међу лекарима сматрају да ће врх заразе у Италији тек да стигне за две до три седмице, исказује се обазриво али стравично могућна увећана цифра заражених, не да би се ширила паника, али тај број је такав да ти се крв у жилама следи јер се не занемарује реалност; до јуече се стигло до 15.000, шта ће бити исказано вечерас у 18 сати сви са зебњом очекујемо и тако сваког дана све више.

Најављује се наредна седмица као одлучујућа, показатељ реалности заразе у централном делу као и на југу Италије и острвима, с обзиром на масовно бежање за прошли викенд становништва са севера из црвених зона, ка југу, највећи број њих се нигде није пријавио да је стигао у те крајеве.

Извор: srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ