Занимљивости

ИСТИНА ИЗАШЛА НА ВИДЕЛО! Шок! Ево зашто је замењена водитељка квиза „Слагалица”

Како је водитељка Кристина Раденковић почела да ради на пројекту „Стигни ме ако знаш”, њено место у квизу „Слагалица” заузела је Јелена Симић, која је, признаје, имала трему у првој емисији.

Гледаоци најпопуларнијег квиза у Србији „Слагалица” изненадили су се када су среду уместо водитељке Кристине Раденковић угледали новог домаћина. Наиме, како је Кристина заузета другом пројектом, на њено место је дошла Јелена Симић, новинарка РТС-а. Прве критике гледалаца овог квиза биле су позитивне, а Јелена у разговору за „Блиц” открива како је дошло до тога да се она појави у једном од најгледанијих телевизијских формата.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Идеја је потекла од главне и одговорне уреднице Забавног програма РТС-а Оливере Ковачевић. Кристина је била на одсуству и било је потребно да је неко замени. Седеле смо у канцеларији, а Оливера је предложила да одем на пробу. И тако је све почело. ТВ „Слагалица” је најгледанија телевизијска емисија у Србији и за мене је то била част због поверења које ми је указано, али и изазов јер је другачије од онога што сам до сада радила. У информативном програму РТС-а провела сам 11 година. Радила сам као новинар и аутор емисије „Кренимо редом”. Последње четири године део сам забавне редакције и ту сам стекла драгоцено искуство у креирању и реализацији програма – прича Јелена за „Блиц”, те додаје да је у првој емисији имала трему.

Да, имала сам трему, тачније осећај одговорности да све прође како треба – изјавила је Јелена.

На питање сматра ли да ће бити достојна замена колегиници Кристини Раденковић, поручује:

– Кристина је моја драга колегиница коју ценим. Дала ми је корисне савете и подршку. ТВ „Слагалица” има свој устаљен концепт и мој задатак је да се уклопим најбоље што умем. Свако од нас има свој печат, не могу да личим ни на једну водитељку квиза, нити је то идеја – објашњава нова водитељка популарног квиза.

Добила је доста порука од пријатеља и колега када су је угледали на малим екранима, а било је и оних занимљивих.

– Сваки човек има неки свој угао посматрања. Критику прихватам, ако је добронамерна, јер сам свесна да је то начин да будем боља. Од коментара најзанимљивији су ми били „нова водитељка Слагалице, а није плава” – кроз смех прича Јелена.

Иначе, Јелена је родом из Сарајева, а у интервјуу за „Политикину ТВ ревију” рекла је да се са 12 година суочила са светом одраслих и да би се о њеном животу могао снимити филм. Према писању овог листа, сећа се да када је дошла у Београд, кад год би неко јаче залупио врата, она би се тргла и имала осећај као да је пала граната. Удата је за угледног професора Драгана Симића, који је декан Факултета политичких наука. Њих двоје имају ћеркицу Уну.

 

Извор: Блиц.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ