Свет

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА! Познати фудбалски тренер преминуо од корона вируса у Шпанији

Фото: Pixabay.com

Лоше вести са Пиринеја

Корона вирус сеје смрт по свету, у Европи је ситуација врло критична у неколико земаља међу којима је и Шпанија, где је већ умрло 288 људи. У тај број, нажалост, урачунат је и млади тренер клуба Атлетико Портада Алта из Малаге Франсиско Гарсија, који је преминуо са само 21 годином.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У питању је момак који је имао историју болести, био је онколошки пацијент и као такав подложнији корона вирусу на који је био позитиван пре само неколико дана.

Тужну вест објавио је његов клуб где је Гарсија радио као тренер најмлађих категорија.

Гарсија је иначе седми смртни случај од корона вируса у Андалузији, преминуо је у локалној болници где је хоспитализован након што му је дијагностикован вирус који хара Европом.

Његов клуб је упутио саучешче породици и најближим пријатељима покојног младића, тужним и срцепарајућим речима.

– Желимо да изразимо најдубље саучешће породици, пријатељима нашег тренера Франсиска Гарсије који нас је, нажалост, данас напустио. Како ћемо ми без тебе, Франсис? Био си увек уз нас, кад од је било потребно, да помажеш? Како ћемо сад да освајамо све те километре у лиги? Не знамо како, али знамо да ћемо то радити за тебе. Никада те нећемо заборавити. Почивај у миру, феномену. Заувек.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Телеграф.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ