Свет

СВЕТ У НЕВЕРИЦИ: Ево ко је и зашто пустио корона вирус…

Маске су дефинитивно пале. Светом је муњевито прострујала наизглед невероватна, али, како се испоставило и поткрепило доказима, сасвим реална теорија, по којој је коронавирус пустила група милијардера. Међу њима, кључни играчи су Бил Гејтс, Мајкл Блумберг и Пјер Омидјар, познат и као нови Сорош.

Коронавирус је највише људских живота однео у Кини и Италији, најважнијем кинеском партнеру у Европи. Уз то, преко короне је и такозвана америчка дубока држава покушала да сруши Трампа и у години избора у САД докаже да је амерички председник неспособан.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Е сад, какве то везе има са милијардерима? Све постаје много јасније када се у обзир узме шокантна чињеница да је неколико месеци пре избијања епидемије одржана симулација како би деловао вирус који са шишмиша прелази на људе.

НЕМА СЛУЧАЈНОСТИ

Организатори овог наводно научног експеримента, иза ког су се очито крили много мрачнији циљеви, биле су глобалистичке организације – Институт „Џон Хопкинс“, Блумбергов здравствени форум, Економски форум и Фондација Била и Мелинде Гејтс.

Уз Гејтса, који је више пута изјављивао да је светска популација превише порасла и да ће неминовно бити десеткована, у том друштву је посебно занимљив нови Сорош – Пјер Омидјар, оснивач и власник интернет продајне мреже еБаy и платног система ПаyПал, чији је отац био управо професор „Џон Хопкинс“ универзитета у Балтимору.

Попут оца, и син је тесно повезан са организацијом која је позната као осведочени експонент такозване дубоке државе, чији је симбол годинама династија Клинтонових.

Бил Гејтс

– најбогатији човек на свету у 2019. години, према Форбсовој листи

– познат по апокалиптичним изјавама о томе како ће светска популација бити десеткована

– 18. фебруара 2017. објављен текст „Бил Гејтс упозорава: 30 милиона људи умреће за мање од годину дана“

– оснивач „Мајкрософта“ и наводни филантроп

– Фондација Била и Мелинде Гејтс финансирала симулацију пандемије коронавируса у САД

Пјер Омидјар

– називају га новим Сорошем

– оснивач и власник интернет продајне мреже еБаy и платног система ПаyПал

– за разлику од Сороша, медијски се не експонира, живи повучено у дивљини америчког запада, али је, како тврде хроничари дубоке државе, његова мрежа по свету далеко активнија, утицајнија и агресивнија од Сорошевог „Отвореног друштва“

– иранског порекла, његов отац Сајрус је уролог и био је професор на „Џон Хопкинс“ универзитету у Балтимору

Мајкл Блумберг

– амерички милијардер, политичар, предузетник и писац

– оснивач и власник компаније „Блумберг“

– био градоначелник Њујорка од 2002. до 2013.

– најавио крајем 2019. да ће бити кандидат на председничким изборима у САД, уложио велике паре, али се потом повукао

Подсетимо, 18. октобра 2019. године у Њујорку је одржана симулација пандемије коронавируса. Организатори су тада навели да је симулација начин да се наводно сазна како од коронавируса заштитити могуће жртве. Истог дана, у Вухану се одржавају ЦИСМ, међународни војни спортски сусрети. Међу такмичарима су и амерички војници.

Некако истовремено, пуном паром креће реализација стратешког трговинског споразума између Италије и Кине, којим Италија постаје главна европска земља на кинеском „Путу свиле“. Коронавирус се појављује међу кинеском популацијом у децембру 2019. Превише да би било случајно, слажу се и саговорници Српског телеграфа.

Др Сања Арежина АУТОРКА КЊИГЕ „КИНА У ЕВРОПИ“

Сматрам да нема места никаквим теоријама завере да су САД намерно пустиле вирус у Кину и да се ради о некаквом биолошком рату, пре свега, јер се све то тешко може контролисати у свету који је глобализован до те мере да се за само пар сати стиже са једног на други крај планете

Социолог др Слободан Рељић објашњава да кинески „Пут свиле“ у основи јесте главни разлог биолошког рата који Американци воде против те земље.

– То је економска врста сукоба која се даље преноси на различите нивое, па прераста и у биолошки рат. Крајем децембра, када се појављује вирус у Вухану, он добија исто име као онај на коме је рађена симулација у САД и то је само део онога што се дешавало пре него је направљена ова велика операција са за сада неизвесним последицама – истиче Рељић и додаје да је симулација рађена на претпоставци од 65 милиона мртвих у свету.

Рељић: Симулација је рађена на претпоставци од 65 милиона мртвих у свету

Каран: И пре ове епидемије сматрало се да је биолошко оружје најопасније

Бјеговић: Није случајно Италија после Кине највише страдала

СТРАХ ОД ЕКСПАНЗИЈЕ

Стручњак за безбедност Мирослав Бјеговић за наш лист додаје да није случајно Италија после Кине највише страдала јер је вирус експлодирао након уговора Кине и Италије:

– Поставља се питање да ли је коронавирус средство или пројекат којим се управља и преко кога се желе остварити одређене санкције за непослушне, а на крају извући одређена и смишљена добит.

Потпуковник у пензији Љубан Каран додаје да се и пре ове епидемије сматрало се да је биолошко оружје најопасније:

– Опасније чак и од хемијског и нуклеарног. Нико нормалан није помишљао да га употреби јер нико није био сигуран да ширење заразе може зауставити на својим границама. Међутим, страх од кинеске економске експанзије могао је подстаћи неке стратеге хибридних напада и на експерименталне, сулуде потезе.

Извор: Српски телеграф

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ