Свет

АМЕРИ У ПАНИЦИ: Инвазија НЛО? Црвене лопте на небу изнад Тексаса (ВИДЕО)

Нови снимци на којима се види формација црвених лопти на небу изнад Ел Паса у Тексасу збунила је мештане и покренула теорије завере.

Видео је снимио Марио Риос док је стајао крај аутопута у Ел Пасу у уторак, око 19.15 часова по локалном времену. Снимак показује групу црвених лоптица које лете у формацији, негде у даљини.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јутјуб канала „Хиден андербели 2.0“ фокусиран на теорије завере убрзо је аплоудовао видео и почеле су спекулације на тему шта је то Риос, у ствари, снимио.

„Могли бисмо их описати као кинеске лампионе али изгледа да не трепере. Чини се да иду зацртаном путањом. Такође, Марио звучи као да је престрашен“, написао је валсник тог Јутјуб канала.

Јутјубер из Бразила Едсон Кастро написао је у коментару на видео да је приметио групу од око 50 лоптица сличних онима које је снимио Риос, додајући да су „летеле небом а после нестале у свемиру“.

„Било је чудно, кажу да је то био нови сателит али тешко је поверовати да ће се сателит појавити сада“, додао је Кастро.Други коментатор приметио је да би светла могла потицати од неколицине беспилотних летелица у даљини.

Ипак, чини се да тврдња да светла потичу од летелица којима управљају људи нису била убедљива за пратиоце канала и да им је прихватљивија теза да реч о НЛО којим управљају ванземаљци, „спремајући се за предстојећу инвазију“.

Извор: sputniknews.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ