Србија

УЖАС НА НОВОМ БЕОГРАДУ! Мајка и син настрадали у пожару!

У пожару који је избио рано јутрос на Новом Београду страдало је шест особа, а међу њима су мајка и син.

Из зграде су евакуисане три особе, а још шест особа је повређено.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пожар је избио око 4 ујутру у вишеспратници зграде, због чега је морало да интервенише десет ватрогасних екипа. Једна жена (68) је задобила опекотине другог степена и одведена је у болницу.

Према првим информацијама са лица места пожар је избио на седмом спрату, али се проширио и на осми, девети и десети. Ватрогасци су у једном стану пронашли три особе које нису давале знаке живота, у другом стану једну, а у трећем још две особе.

Повређени у пожару су превезени у Ургентни центар, као и на Војномедицинску академију. Неколико особа се нагутало дима, али нису животно угрожене.

Само захваљујући брзој интервенцији ватрогасаца, спречено да се ватра прошири на друге делове зграде.

– Пожар је сада локализован. На терен су изашла три возила ВСЈ „Земун“ са осам ватрогасаца, два возила ВСЈ „Вождовац“ са осам ватрогасаца, као и пет возила ВСЈ „Звездара“ са 14 ватрогасаца. Горео је стан на осмом спрату, три лица су евакуисана, а пронађено је једно беживотно тело. Још увек није утврђено да ли је особа преминула због пожара – кажу из МУП-а Србије.

Наша екипа од јутрос дежура на лицу места, могуће је да ће остати тамо још два до три сата како би установили да ли има још повређених или отрованих димом – кажу из Хитне помоћи.

Догашивање ватре је у току.

 

Извор: Srbijadanas.com/ Блиц.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ