Свет

ПРОЦУРЕО ДОКУМЕНТ ВЛАДЕ САД! Ево колико би могла да траје пандемија! ПОТПУНИ ШОК!

Фото: Јутјуб

Документ, на којем стоји датум 13. март, заведен је као „некласификован“, али је искључиво за службену употребу, а не за објављивање

Пандемија коронавируса могла би да траје и 18 месеци, ак оје судећи према плану одговора федералне владе САД до којег је недавно дошао Њујорк тајмс.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У документу од 100 страна пише да је предвиђено „неколико таласа болести“, а да ће „ширење и озбиљност ЦОВИД-19 бити тешко предвидети“.

У документу пише и да ће повећан број случајева заразе коронавирусом значити и више хоспитализација људи из ризичних група у САД, што би могло цео здравствени систем да стави под велики притисак.

Документ, на којем стоји датум 13. март, заведен је као „некласификован“, али је искључиво за службену употребу, а не за објављивање.

У документу званичници разматрају кораке које би влада могла да предузме као одговор на пандемију, као што су затварање школа (већ учињено) и поновно увођење Акта о производњи за одбрану (из 1950. године), који даје право да се индустрији наложи производња кључне опреме и намирница.

Овај акт је Доналд Трамп и увео у среду 18. марта.

У плану је предвиђено и да ће се јавити несташице производа, које ће утицати на здравстени систем, хитне службе и друге кључне елементе инфраструктуре државе

 

Извор: Espreso.rs/Livescience

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ