Србија

ПРОГНОЗА! Данас облачно и хладно! А ево када нас очекује снег!

Јутарња температура од 3 до 5 Ц, највиша дневна око 7 Ц.

У Србији ће данас бити претежно облачно, осетно хладније са умереним, на планинама и истоку повремено јаким северним, северозападним ветром.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На западу, југозападу, југу и истоку повремено са кишом, у брдско-планинским пределима са снегом. У осталим крајевима углавном суво.

Јутарња температура од 0 до 5 Ц, у Неготинској крајини око 9 Ц, највиша дневна од 6 до 14 Ц, саопштио је Републички хидрометеоролоски завод.

У Београду ће бити претежно облачно, осетно хладније. Ујутро је могућа слаба, краткотрајна киша. Ветар умерен, северни, северозападни.

У првој половини наредне седмице претежно облачно и осетно хладније, са снегом и стварање снежног покривача у вецини крајева 5 до 10 цм, на планинама и у низим пределима југозападне и јузне Србије од 15 до 20 цм, а нароцито на истоку где се оцекује локално и више.

Дуваће умерен, повремено и јак северозападни, западни ветар, у уторак са условима за снезне наносе.

Од среде у кошавском подручју југоисточни ветар у појачању. Затим мало топлије, на северу и западу суво, у осталим крајевима местимицно са кисом, на планинама са снегом. Од петка суво уз даљи пораст дневне температуре.

 

Извор: Tanjug

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ