Свет

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ ДОКТОРА КОУАНА: Ево шта изазива корона вирус (ВИДЕО)

Американац доктор Томас Коуан тврди да су вируси повезани са електромагнетним пољима и да тренутна пандемија коронавируса има везе са увођењем 5Г технологије. Вухан, град који је у Кини највише погођен коронавирусом, први је град који је био потпуно покривен 5Г технологијом, што за овог стручњака значи да је реч о врло опасној технологији за човека.

Према његовим речима, велике епидемије избијају увек када се уводи нека нова технологија и то поткрепљује примерима шпанске грознице, хонгконшког грипа и коронавируса.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Коуан објашњава да ћелије, када буду отроване, покушавају да се пречисте избацујући смеће које називамо вирусима.

– Шта се десило 1918. године? Код сваке пандемије у последњих 150 година дошло је до квантног скока у електрификацији Земље. Године 1918, тј. у касну јесен 1917, дошло је до увођења радио-таласа широм света. Када год изложите било који биолошки систем новом електромагнетном пољу, отрујете га, неке системе убијете, а остали падну у неку врсту хибернације тако да живе мало дуже, али болесније. Тада креће Други светски рат са увођењем радарске технологије широм света, покривајући целу Земљу радарским пољима. Људи су први пут томе били изложени. Имали смо хонгконшки грип 1968. Зашто вирална пандемија? Зато што су људи отровани, избацују токсине који личе на вирусе – објашњава Коуан.

ШПАНСКА ГРОЗНИЦА 1918.

Једна од најсмртоноснијих пандемија у историји човечанства. Појавила се при крају Првог светског рата и у три таласа се ширила Земљом. Према новијим проценама, трећина светске популације је била инфицирана и имала је клинички испољену болест, умрло је око 50 милиона људи. Шпанска грозница је однела пет пута више живота него Први светски рат

ХОНГКОНШКИ ГРИП 1968.

Пандемија грипа – познатог и као хонгконгшки, почео је у Кини у јуну 1968. То је била трећа пандемија грипа у 20. веку, коју је изазвао вирус Х3Н2, од кога је преминуло милион људи широм света, од тога 100.000 у САД

Коронавирус 2020.

У орбиту Земље биће лансирано 20.000 5Г сателита како би слали опасне зраке интензивног зрачења широм планете, поручује др Коуан, а он сматра да је управо због ове технологије дошло до пандемије коронавируса

САВРШЕНА ОЛУЈА

Сада, истиче амерички стручњак, имамо на хиљаде сателита који емитују зрачење које није компатибилно са здрављем. Вухан је, како наводи, први град који је први био потпуно покривен 5Г технологијом.

– Подложност има везе са количином метала који имате у телу, као и са квалитетом воде у вашим ћелијама. Ако почнете да убризгавате алуминијум у људе, они постају пријемници за упијање појачаних електромагнетних поља и то је „савршена олуја“ за пропадање наше врсте, што је оно што сада доживљавамо – мишљења је овај стручњак.

РАЗВОЈ ТЕХНОЛОГИЈЕ

1. Седамдесетих година прошлог века настала је прва генерација мобилних система (аналогна техника). Преносила је говор и била је позната по томе да су телефони били великих димензија.

2. Већ десетак година касније прешло се на дигиталну технику и другу генерација (2Г). Омогућила је, поред преноса говора, пренос порука (СМС), конференцијске позиве и увела роминг, као могућност комуникације у мрежама различитих мобилних оператора

3. Са 3Г мрежом уз интернет обезбеђен је и пренос видео-сигнала, које су биле лошијег квалитета. У то време појавиле су се и прве видео-конференцијске везе

4. Четврта генерација (4Г) увела је значајна побољшања у мобилне системе: бржи и ефикаснији пренос видеа, интернет великих брзина. Ова технологија је заснована на великим новинама у кодовању и преносу сигнала. Технологија 4Г је позната и по називу ЛТЕ (Лонг Терм Еволутион, еволуција у дугом периоду).

5. Пета генерација настала је еволуцијом из 4Г. Побољшања су везана за велике брзине и изузетно мала кашњења сигнала, која су на нивоу перцепције људског организма (10 милисекунди)

Доцент др Момир Дуњић, председник Удружења интегративне медицине Србије, тврди да треба бити опрезан са закључцима.

– С једне стране, има логике да одређене промене електромагнетних поља утичу на имуни систем, пре свега на промене које се дешавају на ћелијском нивоу, ремете мембрански потенцијал и ћелијску одбрану. Али, опет, мислим да је исувише рано повезивати 5Г технологију јер не знам да ли је укључена свуда, нисам сигуран за Италију, можда су поставили опрему, али нису је укључили. Исувише мало знамо о 5Г и повезаности са биолошким системима – каже др Момир Дуњић.

Коронавирус накратко прочистио ваздух

Квалитет ваздуха се поправља у земљама које се налазе под карантином због пандемије узроковане ширењем коронавируса, кажу стручњаци. Фотографије америчке свемирске агенције НАСА показују да је у фебруару концентрација угљен-диоксида (ЦО2) драстично опала у Вухану у Кини, епицентру пандемије КОВИДА-19. Међутим, како је Кина прошла врхунац своје кризе с коронавирусом, недавне слике Европске свемирске агенције (ЕСА) показују пораст емисија угљен-диоксида. ЕСА је такође уочила значајан пад емисије ових гасова на северу Италије, који је тренутно у изолацији, преноси АФП.

Европска агенција за животну средину (ЕЕА) такође је известила да је дошло до сличних промена у Мадриду и Барселони, где су шпанске власти наредиле самоизолацију за грађане још средином марта. У северној Италији просечне концентрације ЦО2 су готово преполовљене, а у Паризу је ваздух оцењен као умерено загађен.

ЕКОНОМСКИ РАТ

Дејан Милетић из Центра за проучавање глобализације за наш лист додаје да је много могућности да се у овом тренутку направе одређене везе са коронавирусом, будући да је пандемија у току и да се још увек мало зна о самом вирусу.

– Када би ова констатација била тачна, у Ирану не би ни било заразе. Ово је још један од покушаја да се скрене пажња од централних дилема, да ли је овај вирус настао у лабораторији или не, односно како су формирана жаришта у Кини и Италији, спонтано или намерно?! Ова веза између 5Г мреже и вируса је типичан пример економског ратовања, где се инсинуира да 5Г технологија није безбедна и да је штетна по здравље. С друге стране, сигурно је да технолошки напредак може да има последице по имунитет, али и здравље људи – сматра Милетић.

Ову причу као и још пуно занимљивих информација можете пронаћи у штампаном издању Српског телеграфа, као и на порталу Република.рс.

Извор: Република

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ