Србија

ПРЕДСЕДНИК ПРИЗНАО! Направио сам једну грешку! Да нисам, имали бисмо мањи проблем

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је током борбе са корона вирусом направио само једну грешку.

„Само сам једну грешку направио“, рекао је Вучић, а онда додао:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Због Устава… Да је нисам направио, не бисмо имали ни четвртину проблема“.

Вучић је затим орткрио која је то грешка била:

„Пустили смо све наше људе у земљу“.

„СРБИЈА ЈЕ ДОБРА СВИМА САМО КАД ЈЕ ТЕШКО“

Председник је на крају подсетио где су све авиони Ер Србије ишли по наше грађане, два пута у Париз, Амстердам, Москву, Доху, Истанбул…

„Молим ко Бога те људе за дисциплину. Показали смо колико Србија има велико срце, јер Србија је добра свима само кад је тешко. Зато и јесте једна једина, наша отаџбина“, закључио је Александар Вучић.

„Пензионери не излазите напоље“ Председник Србије Александар Вучић позвао је данас пензионере да не излазе напоље и оценио да је предлог СзС да се омогући пензионерима да шетају један сат дневно врло неодговоран. На питање новинара како коментарише предлог СзС да се пензионерима омогући да у периоду од 18 до 19 часова могу да шетају улицама, Вучић је рекао: „Молим пензионере дан не излазе нигде и да не слушају ничије предлоге. Нећу ниједну реч да кажем, али ако драги пензионери послушате те предлоге неће нам бити довољни комплетно Лешће, Новог гробље, Централно и Бежанијско гробље, биће мало гробља да прими све нас, ако се такви савету буду слушали“, поручио је Вучић. Замолио је све да не излазе са таквим предлозима у јавност јер тако могу да наведу неког да то уради и позвао пензионере да само слушају своју државу. Председник је упозорио да је сваки пензионер ако изађе опасност и за себе и за сваког другог човека. „Молим вас да останете кући и слушате државу, а после тога гласајте за оне који су вам нудили лепши живот и са којима би вам било можда лакше,али ко би преживео. Само останите код куће, ко Бога вас молим“, поручио је Вучић.

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ