Свет

СТРАВИЧНО УПОЗОРЕЊЕ АМЕРИКАНЦИМА! Овде ће ускоро све пропасти, а онда ће Кинези…

Амерички сајт “naturalnews” објавио је упозорење својим грађанима да се под хитно припреме за период који следи и који је већ наступио као последица ширења пандемије коронавируса, иначе ће, како наводе, Кинези покренути копнену инвазију на Америку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овај текст јасно говори колика је паника настала у САД када иначе независни и алтернативни медиј предвиђа кинеску инвазију.

Пре листе онога што чека амерички народ чак стоји и упозорење да онај ко није спреман да се суочи са реалношћу боље и да не чита наведени текст.

Следи листа упозорења и препорука:

1.Продужавамо препоруке о спремању залиха хране на 18 месеци. Ово није нека врста себичности нити похлепе, у нашим продавницама остаје све мање хране за продају.

2.Финансијски систем је пред колапсом. Банке ће ускоро почети да пропадају. Многи депозити биће избрисани. Неки ће прећи у државну благајну, свесни да ће долар ове године изгубити велику вредност због монетарног пада.

3.Пензије се тренутно укидају, тачно онако како смо годинама упозоравали. Ако сте били укључени у трговање акцијама на берзи, та имовина нестаје из дана у дан. Очекујте се губитак од 80%.

4.Цене некретнине ће такође пасти. Очекујте се пад у целој земљи у просеку од 40%. Незапосленост ће се повећати за мање од 90 дана. Ово није проба.

5.Лудило „бесплатног новца“ које је промовисала Трампова администрација резултираће наглим порастом цена широм Америке, што ће нас одвести путем венецуеланског сценариа и почеће масовно штампање новца.

6.Снабдевање храном је такође критично у многим регионима и многе локалне трговине су већ очишћене. Становници градова хрле у прехрамбене продавнице у руралним срединама које имају више хране. Очекујемо да ће ускоро почети битке са оружјем око хране.

7.Када говоримо о оружју, сва муниције и сво оружје у Америци данас су нестали. Продавци и даље имају залихе, али велетрговци су свуда нестали. Ако се до сада нисте наоружали, мораћете платити лепу суму да бисте стекли било шта у овој области.

8.Све више и више стручњака, па чак и званичника ЦДЦ-а, сада отворено говори о „милионима смрти“ у САД-у током наредних 18 месеци. То више није теорија завере. „Нови коронавирус могао би да убије милионе широм САД-а“, рекла је директорка Центра за развој вакцина на Медицинском факултету Универзитета у Мериленду.

9.Некад тајни планови војне контроле процурили су у медије, описујући тотално војно затварање САД. Они позивају разне војне јединице у Вашингтону, Северној Каролини и источном Мериленду да бране владине операције ако дође до тоталног слома. Седми план чак предвиђа мисије које укључују оружје за масовно уништење. (Другим речима, тактичке нуклеарке распоређене су у Америци.)

10.Ускоро очекујте пљачке по продавницама и апотекама. Закон ће врло брзо бити прекршен. Ускоро ће почети хаос.

Ово није вежба. Ово није превара. И ово неће бити готово за месец дана. Комунистички Кинези су упали у неке независне медије како би прогурали “лажни” наратив о вирусу тако да Американци закасне са припремама када започне финансијски колапс. Једном када Америка почне да пропада, Кинези ће покренути копнену инвазију на Америку.

 

Извор: Webtribune.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ