Србија

ЗАРАЖЕН НАШ ПОЗНАТИ МУЗИЧАР?! Имам многе симптоме корона вируса, чекам резултате, три дана сам у болници

Фото: Pixabay.com

Ђорђе Давид објавио је данас на Инстаграму да се налази у боници и да чека резултате теста на корона вирус, а сада је за „Блиц“ изнео низ детаља о тренутној ситуацији.

– Ишао сам на све прегледе и чекам да ми јаве да ли је корона или не. ОК се осећам. Не знам шта да кажем. Око мене су сви по другим собама на неким кисеоницима, озбиљно кашљу, буквално се тресу ходници од кашља, установљена ми је упала плућа и чекам да видим резултате теста. Смештен сам на пулмологији – рекао је на почетку Ђорђе Давид, па истакао да се уплашио због тренутног стања.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Плашим се сваког вируса из простог разлога јер је мој посао уско везан за респираторни систем. Према томе и када имам кијавицу, не у вријанти упале плућа, уопште није пријатно, а камоли када би ми сутра јавили да имам корону, да сам „фасовао“ ковид. Ја се надам да нисам. Шансе су 50/ 50 – навео је члан жирија „Звезда Гранда“.

– Волим да се зезам, па кажем: „Да знам ко ме је запљунуо, главу бих му поломио“. У принципу од децембра кашљем. Имали смо неки концерт на отвореном на једној планини у децембру и била је озбиљна олуја, ми смо концерт ипак одржали и од тада ме мучи. А врхунац је био када су били ови неки лепи дани, пре пар дана, па сам визио бицикл као луд два дана, мислим да сам се ту довршио – казао је.

– Сви су ме звали, подржавају, колеге из бенда исто тако, имамо групе, по којима се пратимо, ту је Ивана Петерс, наравно Марија, Снежана, Ана, Вики, Саша, Босанац… Буквално сви су ме подржали. Ја ћу нормално објавити на друштвеним мрежама и да јесте и да није, јер сматрам да као јавна личност имаш врсту одговорности да такву ствари објавиш. Ја само могу да кажем да сам човек од 191 цм, који је озбиљно у тренингу, и да ме је упала плућа скрљала. Према томе, ако је мене скрљала, који сам у том фазону, који не пуши, не пије, дрогира се и слично, мислим да ови други, који су мало меканији, треба да обрате пажњу и да озбиљно схвате све то. Највише замерам себи, а уколико ми се установи корона, не дај боже, јер онда је то моја неозибиљност с којом ћу се тешко помирити. Ја јесам неозибљан у животу, једино по две ствари нисам – када је у питању посао и здравље. Када су у питању људи који зависе од мене. Ту пре свега мислим на своје дете. Ако себе будем довео у ситуацију да имам корону, онда је је то једна врста неозибљности коју себи нећу моћи да опростим никада – закључио је Ђорђе за наш портал.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ