Србија

ТАЊА САВИЋ ХИТНО ПРИМЉЕНА У БОЛНИЦУ? Има јак бол у грудима, доктори одмах реаговали

Није јој лако!

Иако су многи мислили да је Тањи Савић коначно кренуло у животу након што је снимила хит албум са ког су безмало све песме постале хитови, певачица наводно поново има приватне проблеме.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Иако је требало да се врате тек крајем марта из Аустралије, Тања је инсистирала да то буде што раније како би почела да наступа, али и како би њен супруг наставио са лечењем са којим је почео а онда паузирао упркос упозорењима лекара да то није препоручљиво. Међутим, ни Тања ни он нису хтели да се држе прописаних савета, већ су спаковали кофере и отишли – открио је извор близак Савићевој.

– Зато сада имају проблем. Душана неће поново да приме на клинику јер је прекршио правила, а Тања се много секира. Колико сам чуо, њој је пре неколико дана због свега тога било толико лоше да је потражила стручну помоћ. Осећала је одједном бол у грудима и дрхтање целог тела. Била је бледа као крпа.

– Отишла је у прву дежурну хитну помоћ, а када је објаснила шта јој је, проследили су је код психијатра, где су јој установили анксиозност као последицу силног стреса. Требало је да почне да ради, али су јој уместо тога сви наступи отказани, Душан не може да настави лечење, а вирус хара, она се брине за синове, као и за родитеље који су у годинама – додао је извор.

– Баш јој се све скупило, али је добила терапију коју ће да пије неко време. Биће јој добро, ово је пролазни проблем, све ће то проћи, уосталом од анксиозности пати готово сваки човек.

Савићева се још увек није огласила овим поводом како би потврдила или демантовала причу.

Извор: Свет/srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ