Србија

ВОЗАЧИ ОВО МОРАТЕ ЗНАТИ! Ево како можете да региструјете ауто током ванредног стања

Ауто-мото савез Србије (АМСС) обавештава све возаче којима истиче регистрација да су у обавези да исту продуже и поред тога што је на снази ванредно стање, те да се о локацијама техничких прегледа могу информисати позивом Оперативног центра АМСС на број 1987 који је грађанима доступан 24 сата.

Наиме, АМСС у оквиру свог система располаже техничким прегледима који су овлашћени да издају регистрационе налепнице, те ће се регистрација, како путничких, тако и теретних возила обављати уобичајеном процедуром. Неопходно је само да возило буде технички исправно и на лицу места моћи ће да се изда регистрациона налепница.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Уколико морате да извадите нова документа, било да први пут региструјете ново возило или сте купили половно возило које треба да региструјете, потребно је да се електронским путем обратите Управи за управне послове МУП-а Србије и пратите њихове инструкције.

Подсећамо све возаче да је на сајту АМСС www.амсс.орг.рс доступан калкулатор регистрације путничких, моторних и прикључних возила.

Извор: Промо

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ