Регион

ДРАМА! Мајка и син заражени корона вирусом побегли из Клинике за инфективне болести!

Давид Р. и његова мајка Гордана из Бањалуке, који су заражени коронавирусом, синоћ су побегли са Клинике за инфективне болести која је смештена у улици Јована Дучића.

Портпарол ПУ Бањалука Данијела Мучибабић рекла је, наводећи иницијале, да је синоћ око 21 и 15 сати надлежној полицијској станици, од стране радника обезбеђења наведене клинике, пријављено је да су са клинике, у којој су били на лечењу, побегле две особе код којих је утврђен коронавирус.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– О свему је обавештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да се ради о кривичним делима “Преношење заразне болести” и “Непоступање по здравственим прописима за време епидемије”, као и да се наведена лица лише слободе уколико постоје услови, а ако не постоје услови да се лица обезбеде од стране полицијских службеника до стицања услова за њихово лишење слободе – појаснила је Мучибабићева.

Претио да ће скочити са петог спрата

Она је подсетила да је јуче Давид Р., незадовољно условима у студенском центру “Никола Тесла” претио да ће скочити са петог спрата, након чега су он и мајка премештени на Клинику за инфективне болести у улици Јована Дучића у Бањалуци.

Полицијска управа Бањалука апелује на све грађане да се током ванредне ситуације у Републици Српској, понашају одговорно и савесно, те да поступају у складу са Закључком Републичког штаба за ванредне ситуације Републике Српске, јер једино на тај начин могу заштити свој живот и живот људи у својој околини.

 

Извор: Пинк.рс/Телеграф.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ