Регион

ДРАМА У ПОРОДИЦИ ПРЕДСЕДНИКА ЦРНЕ ГОРЕ: Ђукановић доживео тежак инфаркт!

Први човек Црне Горе Мило Ђукановић преживео је јуче највећу драму у свом животу!

Како сазнајемо, његов рођени брат, бизнисмен Александар Ацо Ђукановић (55) имао је тежак инфаркт и његово стање је, и поред напора најугледнијих подгоричких лекара, било веома критично.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Због тога је Мило по сваку цену желео да га приватним авионом пребаци на неку од најбољих кардиолошких клиника у иностранству на којима се раде компликовани захвати на срцу.

Како сазнајемо, у оптицају су биле неке клинике у Немачкој, Швајцарској, па чак и у Италији, али због актуелне ситуације са епидемијом коронавируса ниједна од тих болница није желела да прими Ђукановића.

Брату председника Црне Горе, према нашим информацијама, стент је на крају уграђен на једној клиници у црногорској престоници.

Ацо Ђукановић је власник „Прве банке“ у Црној Гори као и бројних локала и других некретнина, а медији у тој земљи недавно су писали да он намерава да се ове године пресели у Швајцарску и да тамо пребаци и свој капитал.

Писало се и да је поменута банка претходних година била укључена у финансирање најпрофитабилнијих послова иза којих је стајала црногорска држава, што је Ацу омогућило да купи силан „кајмак“.

Ацо Ђукановић последњи пут у јавности виђен је крајем године када су се у Подгорици и другим градовима Црне Горе одржавали протести против Закона о слободи вероисповести. Грађани су тада блокирали одређене саобраћајнице у главном граду, а заустављен је и ауто у ком је био Ђукановићев брат. Тада су му скандирали „Ацо лопове, не дамо ти светиње“, на шта је он одговарао „Нисам вам је ништа украо“

Извор: Курир.рс/Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ