Србија

КАО ДА ЈЕ УКЛЕТО: Беба погинула на истом месту где је страдала породица пре две године! УЗРОК ЈЕЗИВЕ НЕСРЕЋЕ БАХАТОСТ!

ЗАЈЕЧАР – Беба стара осам месеци погинула је у тешкој саобраћајној несрећи код зајечарског села Сачаш, а три особе су повређене.

У удесу су учествовала три возила, “пежо 106”, “пежо 307” и “цитроен ц4”, која су се кретала из правца Неготина ка Зајечару, али се још увек не зна како је дошло до трагедије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Претпоставља се да су се два возача тркала из правца Неготина ка Зајечару и налетела на ауто у коме је био осмомесечни дечачић.

Беба је, сазнајемо, преминула у болници, док су остали повређени пребачени у Здравствени центар у Зајечару, али за сада нема информација о њиховом здравственом стању.

Готово на истом месту, пре две године погинуо је З.А. (55), његова мајка Д.А. и син И.А. (22), сви из зајечарског села Грљан. Отац и син су погинули на лицу места, док је Д.А. повредама подлегла у зајечарској болници.

Незванично, до трагедије је дошло када се на мосту „опел кадет“, у коме је била трочлана породица, директно сударио са комбијем брзе поште. Незванично се сазнаје, да је отац управљао „опелом“, али да је проклизао на мосту и директно се сударио са возилом брзе поште.

У том тренутку, на „кадет“ је налетео и комби, који се закуцао у задњи део ауто и буквално га спељскао.

Извор: Курир.рс/Вечерње новости

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ