Србија

МЛАДЕН МИЈАТОВИЋ СЕ ВАНРЕДНО УКЉУЧИО У ПРОГРАМ: Људи, никако немојте да радите ово! (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Младен Мијатовић разговарао је данас са замеником градоначелника, Гораном Весићем.
Приметна је била недисциплина Београђана.

– На улицама је велики број возила, у парковима велики број људи. Већина не носи заштитну опрему. Групишу се, и негативно утичу на ширење заразе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Грађани Београда, молим вас не идите у паркове. Немојте да доводите себе, вашу децу, породице у ситуацију да се заразите! Не треба нам италијански сценарио, кад већ можемо да га спречимо мерама Владе Републике Србије! Све мере су донесене због сваког од нас. Да се заштитимо, да победи живот, а не да имамо на хиљаде мртвих због неодговорности!

Posted by Горан Весић on Saturday, March 28, 2020

Горан Весић био је више него забринут.

– Не могу да верујем да се људи и даље скупљају у парковима, ја не знам о чему размишљају. Овако су се Италијани понашају, па не могу да изброје мртве. Ово је ванредно стање, боримо се за животе, свако груписање значи опасност. На овај начин ће све болнице бити пуне. Морамо се придржавати мера, немојте да водите децу у паркове. Забрањена су сва окупљања, паркови су затворени. Не улазите у паркове и немојте се груписати! Ситуација је тешка! Мере су донете да би се заштитили људи, ово је озбиљно, људи умиру. Не доводите себе, породицу и пријатеље у опасност да се заразе – рекао је он.

Извор: Пинк/srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ