Србија

УЖАС У БЕОГРАДУ! Продавачице чуле возача на улици како вришти, а онда угледале језив призор

Дуња Љ. (17) погинула је у петак у насељу Звездара, када ју је око 10.20 ударио комби у Улици Лазе Костића код броја 6. Она је са тешким повредама пребачена у Ургентни центар где је, нажалост, преминула.

Према незваничним информацијама, тинејџерка је ујутро изашла из стана како би прошетала пса. Ставила је слушалице у уши и капуљачу на главу, а затим кренула узбрдицом која води до оближњег супермаркета. Како су нам испричали продавци, комби, који доставља намирнице у ту продавницу, кретао се у рикверц. Комби је стигао Дуњу и ударио ју је с леђа, средином возила, после чега је несрећна девојка пала на асфалт.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Сцена је била стравична – причају потресене продавачице.

– Возач је излетео из комбија и почео да вришти, био је ван себе. Претпостављамо да није могао да је види због мртвог угла, а девојка га није чула јер је слушала музику. Човек је наглас плакао, и сам је рекао да има ћерку. Када је дошла екипа Хитне помоћи, девојка је још давала знакове живота, али после су нам јавили да је преминула. Сви смо се потресли, јер познајемо њену породицу, родитељи редовно пазаре код нас.

На месту несреће у близини супермаркета, суседи су, са сузама у очима, палили свеће и оставили букет белих ружа. Дуњини мајка, отац и сестра, завијени у црно, затворили су се у кућу и не отварају ником. Комшије кажу да су ван себе од бола и шока. Полиција је обавила увиђај и покренула истрагу, после које ће бити познати сви детаљи ове трагедије.

Како су нам испричали очевици, Дуња је сваког дана шетала пса, уобичајеном маршрутом. Ова звездарска улица, иначе, није много фреквентна, па је девојка наводно често носила слушалице током шетње. Страдала је буквално прекопута солитера у којем је живела.

 

Извор: Новости.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ