Здравље

ЧУВАЈТЕ СЕ! Ово су симптоми корона вируса: Ако осетите ово, одмах се јавите лекару

Сва три пацијента имала високу температуру, један упалу плућа; препоручују свима да реагују на прве симптоме, али да се пре свега чувају од заразе

Тројица Ваљеваца који су се две недеље налазила на лечењу у Београду са потврђеним налазом корона вируса, овог преподнева су добили отпуст из болнице и у току дана би требало да стигну у Ваљево. Ваљевци се враћају кући сада са негативним налазом на корона вирус, али по препоруци остају у кућној изолацији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Осећамо се добро и тако је већ неколико дана, пре два дана су нас поново тестирали, јуче још једном и налаз на корона вирус је негативан. Нас тројица у болницу у Београд стигли смо пре скоро две недеље, углавном са високом температуром, али и упалом плућа у једном случају.

Бићемо још за сваки случај у карантину, али враћамо се кући – каже за Вамедиу један од Ваљеваца који су пре две недеље примљени у болницу Драгиша Мишовић у Београду.

Како наводе, за њих ће бити организован превоз у Ваљево где их чека 28 дана карантина и обавеза да било какву промену стања одмах пријаве.

– Иако смо се осећали боље и добро ипак смо као на иглама чекали резултат теста. Кад смо чули да смо негативни, шта да Вам кажем осим: ‘Чувајте се, људи, будите опрезни, поштујте мере и било какав симптом да приметите и осетите, одмах се јављајте лекару’ – поручили су Ваљевци.

Извор: Телеграф.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ